Kaiken ytimessä välittäminen

Portaankorvan ja Reposen perhe on Kotigallerian asiakas

Kun myy ensimmäisen kerran omaa asuntoa, moni käytännön asia on hämärän peitossa. Siksi Reposet pitävät Kotigalleriasta saamaansa palvelua ensiluokkaisena.

Viime syksynä Carita Portaankorvalla ja Matti Reposella oli pitkän linjan suunnitelma: he myisivät Oulunsalosta rivitalokolmionsa ja ostaisivat neliön Metsokankaalta, Matin työpaikan läheltä.

”Olimme myymässä omaa asuntoa ensimmäisen kerran. Emme tienneet myymiseen liittyvistä asioista oikeastaan mitään”, Carita ja Matti kertovat. Siksi pariskunta on erityisen tyytyväinen, että he päätyivät Kotigalleria LKV:n asiakkaaksi.

Asiakas huomioon kaikin tavoin

Pariskunta etsi kiinteistönvälittäjää ensimmäiseksi internetistä.
”KotiGalleria oli edullinen mutta vaikutti silti laadukkaalta”, Carita toteaa.
Yksi tapaaminen KotiGallerian Esa Heikkilän kanssa riitti vakuuttamaan, että mielikuva oli oikea.
”Esan vierailun jälkeen ei sitten tarvinnutkaan miettiä enää muita vaihtoehtoja. Oli niin rehdin, mukavan ja ammattitaitoisen oloinen”, pariskunta kertoo.

Koska pariskunta oli myymässä ensimmäistä asuntoaan, he kokivat tarvitsevansa myyntiprosessista tietoa. He kyselivät paljon ja – mikä tärkeintä – saivat aina apua ja vastauksen.
”Emme osanneet odottaa, että näytönkin jälkeen meihin otettaisiin heti yhteyttä ja kerrottaisiin sen kulusta”, Carita nauraa.
”Asiakas otettiin todellakin huomioon. En löydä palvelusta miinuksia”, Matti summaa.

Yllättävä myyntikäänne

Carita ja Matti olivat valmistautuneet myös siihen, ettei asunto välttämättä menisi heti kaupaksi. Heille se ei olisi ollut ongelma. Carita odotti perheen kolmatta lasta, eikä muutolla ollut kiire: pienten lasten kanssa eletään huoneiden lukumäärästä huolimatta tiiviisti. Pariskunta koki kuitenkin melkoisen yllätyksen:
”Asunto myytiin parissa viikossa”, Carita kertoo.

Joustavuutta aikatauluissa

Pariskunnalle tuli kiire katsoa uusi koti.
”Kotigallerialle kuuluu kiitos aikataulujen sovittamisesta. Ne laadittiin aina myös asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi saimme vaikutelman, että asuntomme ostajien toiveet huomioitiin yhtä lailla kuin meidän”, Carita kertoo.
Hyvän yhteistyön jälkeen uusi koti löytyi nopeasti eikä välissä tarvinnut siirtyä vuokralle. Mikael ja Minea pääsivät muuttamaan uuteen kotiin isän kanssa vanhasta kodista suoraan. Carita-äiti puolestaan kävi mutkan OYSissa ja toi mukanaan uuteen kotiin uuden perheenjäsenen: Joonatan-vauvan.