Maanantaina myyntiin, torstaina kaupat

Myllyksen pariskunta on Kotigallerian tyytyväinen asiakas

Myllyksen pariskunnan omakotitalo myytiin Taskilasta alta aikayksikön. Päätös välittäjästä oli kuitenkin harkittu tarkkaan.

Pidetään peukkuja, että huomenna on hyvä ajoilma. Silloin nimittäin Jani Myllys suuntaa lainapakulla Oulusta kohti Savonlinnaa. Kyydissä on muuttokuorma numero 2. Seuraavana lauantaina on vuorossa 3. ja viimeinen erä. Taakse jäävät Oulu ja omakotitalo, joka saa uudet asukkaat lapsiperheestä.

Tarkan kiinteistönvälittäjien kilpailutuksen kautta

Jani ja Maiju Myllyksen Taskilassa sijaitsevan oma­kotitalon myynnin hoiti oululainen kiinteistönvälittäjä Kotigalleria LKV.
”Maanantaina talo oli esillä netissä ja torstaina oli hyväksytty tarjous tiskissä”, Jani kertoo.
Mies ei valinnut omakotitalonsa myyjää sattumalta: Jani osti yrityksen kautta jo vuonna 2001 rivitalo-osakkeen Rajakylästä.
”Kiinasta käsin ja faksin kautta, mutta kaikki hoitui erinomaisesti.”
Kun rivitalosta tuli aika muuttaa muualle, Jani kil­pailutti välittäjät tarkkaan. Voittajaksi nousi KotiGalleria edullisen välityspalkkionsa ansiosta. Plussaa oli, että palkkio oli myös kiinteä.
”Rajakylän asunto oli edullinen. Olisi ollut hullua maksaa sen myynnistä suuri summa”, Jani perustelee.

Rehti, reilu ja realistinen

Kun Maiju ja Jani alkoivat suunnitella muuttoa itään ja asunnon myyntiä, kiinteistönvälittäjiä ei ollut enää tarve kilpailuttaa.
”Soitimme suoraan Kotigalleriaan”, Maiju toteaa.
Kotigallerian edullinen kiinteä välityspalkkio painoi vaa’assa yhä, mutta aikaisemman yhteistyön kautta Myllykset tiesivät odottaa myös muutoin erinomais­ta palvelua.
”Kotigalleriassa on rehti ja reilu meininki. Siellä puhutaan asiaa ja pidetään, mitä luvataan”, Jani kiteyttää.
Erityisen tärkeänä Myllykset pitävät myos KotiGallerian hinta-arvion realistisuutta.
”Ei polkuhinta eikä yliarvioitu hinta vaan todellinen hinta”, Jani kuittaa.
Maijua ja Jania odottavat Savonlinnassa paitsi ystävät ja sukulaiset myös kesämökki. Ei ole kuitenkaan sanottua, etteikö pariskunta joku päivä saattaisi palata takaisin Ouluun. Silloin on hyvä tietää, kenen kanssa yhteistyössä lähteä etsimään uutta kotia perheelle.