Asunnon myymisen askeleet

1. Ammattimainen hinta-arvio
Kotisi myynti lähtee ammattimaisesta hinta-arviosta. Asiantuntemuksemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme antaa asunnostasi realistisen, toteutuneisiin kauppahintoihin ja välittäjiemme ammattitaitoon perustuvan hinta-arvion, joka on lähellä aitoa markkinahintaa. Näin sekä sinä että asuntosi ostaja olette tyytyväisiä, ja kotisi menee kaupaksi varmasti.

2. Tapaaminen ja toimeksiantosopimus
Tapaamme sinut aina itse asiakassuhteen alussa, perinteisesti tai sähköisesti. Aluksi teemme kanssasi toimeksiantosopimuksen. Kanssamme järjestyvät niin Teams-, Zoom- kuin muutkin etäyhteydet helposti ja turvallisesti. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse pelätä hämäriä välitysprosentteja, sillä palkkiomme ovat aina kiinteät ja tiedät, mistä maksat ja kuinka paljon.

3. Asiakirjakulut
Isännöitsijäntodistus sisältää tärkeitä tietoja taloyhtiön kunnosta, tehdyistä ja tulevista remonteista, tontin omistuksesta ja muusta. Sen hinta määräytyy isännöitsijän hinnaston mukaan. Kiinteistökaupassa Kotigallerian asiakirjakulut ovat aina 100 € (sis. alv).

4. Markkinoinnin suunnittelu
Otamme aina toiveesi huomioon asunnon markkinointia suunnitellessamme. Ammattivalokuvaajamme ottaa laadukkaat valokuvat myyntiä varten.

5. Myynnin valmistelu
Ammattilainen tekee aina selkeät pohjakuvat asunnosta, ja autamme kaikkien myynnissä tarvittavien tietojen ja asiakirjojen hankkimisessa. Autamme sinua myös täyttämään kattavan perustietokaavakkeen, joka sisältää mm. materiaalitiedot, tehdyt remontit ja asumiskustannukset. Tarkat tiedot helpottavat ostajan päätöksentekoa ja säästävät sinua jälkireklamaatioilta.

6. Markkinointi
Kohdeilmoituksessa on aina laadukkaat valokuvat ja perusteelliset tiedot asunnosta, jotta kohde on ostajan mielestä kiinnostava. Asuntosi myynti-ilmoitus on verkkosivumme lisäksi Etuovi.com-asuntopalvelussa. Teemme myös aktiivista somemarkkinointia Facebookissa ja Instagramissa.

7. Palvelu ja apu
Annamme käyttöösi luotettavan ja kompaktin, yhteen hiileen puhaltavan tiimimme. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa mahdollisesti eteentulevissa kysymyksissä ja pitävät sinut kartalla myynnin aikana.

Puhelinpäivystyksemme palvelee sinua joka päivä 9–21. Kerromme sinulle aina kaiken tarvittavan tiedon, mutta kannustamme myös kysymään: olemme täällä sinua varten!

8. Asuntoesittelyt
Järjestämme esittelyt toiveidesi mukaisesti joko yksityisnäyttöinä tai yleisesittelyinä. Asiakkailtamme saaman palautteen perusteella panostamme enemmän yksityisnäyttöihin, joissa jokaista asunnosta kiinnostunutta palvellaan yksilöllisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Asuntoesittelyt onnistuvat meiltä myös virtuaalisesti!

9. Tarjous ja neuvottelut
Ostajat voivat tehdä ostotarjouksen helposti verkkosivumme kautta. Välitämme kaikki tarjoukset myyjälle ja olemme aktiivisia tarjousneuvotteluissa sekä kaupan ehtojen sopimisessa. Suosittelemme tarvittaessa myös muita palveluita, kuten kunto- ja kosteuskartoituksia tekeviä yrityksiä.

10. Kaupanteko
Toimimme yhteistyössä kaikkien pankkiryhmien kanssa. Järjestämme kaupantekotilaisuuden ja laadimme tarvittavat kauppa-asiakirjat (muista myös kauppakirjapalvelumme, jos olet myymässä asuntoasi itse!). Tuomme lisää elämyksellisyyttä asuntokauppaan: asunnon ostaminen on iso päätös ja usein elämän suurin investointi, jota kelpaa hieman juhlistaakin. Kun kaupat on viety tyylikkäästi maaliin, voimme tunnelmoida ja nauttia kahvit kaupan kunniaksi yhteistyökumppanimme De Gamlas Hemin ravintolassa.

+ Emme halua, että jäät yksin kauppojen jälkeenkään. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja kaikki neuvomme käyttöösi myös kaupanteon jälkeen, siis täyden kympin palvelua!

Varaa asunnon arviointi tästä >>>