DIAS-sertifikaatti Kotigallerialle

Kotigallerian henkilökunta on suorittanut DIAS-sertifioinnin. Tämä tarkoittaa, että olemme valmiina ohjaamaan asiakkaitamme digitaalisessa asuntokaupassa, joka mullistaa perinteisen kaupankäynnin tavat.

DIAS – Vapaus kaupankäynnissä

DIAS-järjestelmä mahdollistaa asuntokaupan tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kuvittele allekirjoittavasi kauppakirja mukavasti kotisohvaltasi, rauhallisesti mökkilaiturilla tai jopa kesken lomamatkan. Tämä vapaus on nyt mahdollista DIAS-kaupoissa, joissa kaikki prosessit on digitalisoitu asiakkaan mukavuutta ajatellen.

Välittäjän asiantuntemus ja pankin yhteistyö

Vaikka DIAS-kauppa tapahtuu digitaalisesti, Kotigallerian kiinteistönvälittäjän ammattitaito ja asiantuntemus ovat edelleen keskeisessä roolissa. Välittäjä on mukana koko kaupantekoprosessissa, varmistaen, että kaikki sujuu suunnitellusti. Lisäksi, kuten perinteisessäkin kaupassa, kaikki kaupantekoon liittyvät pankkiasiat sovitaan valmiiksi ennen kauppakirjan sähköistä allekirjoitusta.

Kaupan seuranta ja tuki

DIASin asiointipalvelun kautta voit seurata oman asuntokauppasi etenemistä vaihe vaiheelta, alkaen kaupan valmistelusta aina viimeistelyyn asti. Palvelu tarjoaa kattavat ohjeet ja lisätiedot juuri sinun DIAS-kauppaasi varten, mahdollistaen kauppakirjan tarkastelun ennen ja jälkeen allekirjoitusten. Lisäksi saat välittäjäsi yhteystiedot, jotta voit olla yhteydessä asiantuntijaan milloin tahansa tarvitset.

Kotigalleria tarjoaa sinulle helpon, turvallisen ja joustavan tavan tehdä yhden elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.