Asuntokauppoja, joissa kaikki voittavat

Olemme toteuttaneet Kotigallerian vuodesta 1995 kestäneen tarinan aikana tuhansia kotiunelmia. Haluamme tehdä kodin vaihtamisen helpoksi sinulle: kanssamme myyminen tai ostaminen sujuu kuin tanssi, vain helpommin! Tärkeät kodit yksilöllisistä yksiöistä omannäköisiin omakotitaloihin vaihtavat omistajaa vaivattomasti valitessasi Kotigallerian.

Oma unelmien koti – tai oiva sijoitusasunto – löytyy kauttamme helposti ja huolettomasti. Olemme luotettava, ketterä ja varma kumppani, mutta teemme työtä myös sopiva pilke silmäkulmassa. Kotisi on sinulle tärkeä, ja sinä olet meille tärkeä. Haluamme, että asuntokaupat jättävät mielesi rauhalliseksi – olemme aina ostajan asialla ja myyjän palveluksessa.

Digitaaliset palvelumme tuovat kaupantekoon sujuvuutta ja turvallisuutta.

Inhimilliset välityspalkkiot

YKSIÖT JA KAKSIOT

2.200 €

SIS. ALV

3H KERROS- JA RIVITALOT

2.900 €

SIS. ALV

4–6 HUONEEN KERROS- JA RIVITALOT

3.400 €

SIS. ALV

PARI- JA OMAKOTITALOT

3.900 €

SIS. ALV

Asiakirjakulut osakkeissa isännöitsijän hinnaston mukaisesti, kiinteistöissä 100 € (sis. alv).

Välityspalkkiomme eivät muutu asuntosi kauppahinnan mukaan, vaan palkkiomme ovat aina kiinteät: koko asunnonmyynnin kokonaisuus ja paras palvelu, ei yllättäviä piilotettuja kuluja! Kotigalleria tarjoaa sinulle tunnetusti asiantuntemustaan – aina inhimillisellä hinnalla.

Välityspalkkiovertailu

Jos omakotitalon myyntihinta on 235 000 € ja esimerkkiyrityksen välityspalkkio on 4,8 %, on omakotitalon välityksen hinta 11 280 €. Kotigallerian kiinteän välityspalkkion valitsemalla säästät yli 7 000 euroa! Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan tinkimättä milliäkään laadusta – totea vaikka itse.

Muut palkkiot

Olemme apunasi myös muissa kiinteistönvälityksen asiantuntijapalveluissa. Kauppakirjojen laadinta omatoimimyyjille tai kirjallinen hinta-arvio onnistuu ammattilaisiltamme nopeasti!

PalveluOsakehuoneistotKiinteistöt
Kauppakirjojen laadinta390 € sis. alv490 € sis. alv
Arviokirja390 € sis. alv490 € sis. alv