Jäälin Solina nyt ennakkomarkkinoinnissa

Yhteistyökumppanimme ennakkomarkkinointiin on tullut uusi kohde Jäälinjärven läheisyyteen. Asunto Oy Jäälin Solinaan rakentuu 28 laadukasta erillis- ja rivitalokotia.

Kohde sijoittuu valmiille omakotialueelle, jossa Jäälinmajan uimaranta, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Kävelymatkan päässä ovat kauppa, apteekki, päiväkoti ja jäähalli sekä tenniskentät.

Avaralle tontille tulee yhdeksän erillistaloa, joiden terassit ja pihat ovat etelä-länsisuuntaan. Erillistalon kruunaa länteen avautuva iso suojaisa kattoterassi, jossa voit nauttia avarista maisemista ja auringosta.

Kaksikerroksisissa rivitaloissa keittiö ja oleskelutilat sekä kattoterassi sijaitsevat yläkerrassa, josta avautuu avara näkymä länteen. Yksikerroksisissa rivitaloasunnoissa on isot huoneiston levyiset terassit, joissa on mukava nauttia kesäpäivistä. Arjen helppoutta tuo asuntojen yhteydessä oleva autokatospaikka.

Kohteen arvioitu aloitus kevät 2023 ja valmistuminen kesä 2024.

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä yhteistyökumppaniimme: Mika Saarikivi, puh. 040 7050 227. Jos arvio myös omasta vanhasta kodistasi kiinnostaa, ota yhteyttä meihin!