Kotia ostamassa

Teemme kodin löytämisen helpoksi

Olemme toteuttaneet Kotigallerian vuodesta 1995 kestäneen tarinan aikana tuhansia kotiunelmia. Haluamme tehdä kodin vaihtamisen
helpoksi sinulle: kanssamme ostaminen tai myyminen sujuu kuin tanssi, vain helpommin! Tärkeät kodit yksilöllisistä yksiöistä omannäköisiin omakotitaloihin vaihtavat omistajaa vaivattomasti valitessasi Kotigallerian.

Oma unelmien koti – tai oiva sijoitusasunto – löytyy kauttamme helposti ja huolettomasti. Olemme luotettava, ketterä ja varma kumppani, mutta teemme työtä myös sopiva pilke silmäkulmassa. Kotisi on sinulle tärkeä, ja sinä olet meille tärkeä. Haluamme, että asuntokaupat jättävät mielesi rauhalliseksi – olemme aina ostajan asialla ja myyjän palveluksessa.

Digitaaliset palvelumme tuovat kaupantekoon sujuvuutta ja turvallisuutta.

Esittely kuten sinulle sopii

Moni asuntoaan myyvä suosii nykyään yksityisesittelyjä, ja järjestämmekin mielellämme esittelyt yksityisesti. Etsimme sekä sinun että myyjän aikatauluihin sopivan ajan, jotta pääset tutustumaan kohteeseen rauhassa – ja turvallisesti. Asuntoesittelyissä tarjoamme sinulle tarvittavat tiedot ja dokumentit kohteesta, jotta päätöksenteko olisi mahdollisimman helppoa.

Tarpeen mukaan asuntoesittelyt onnistuvat meiltä myös virtuaalisesti, samoin suurin osa kaupanteosta. Järjestämme asunnonoston siis joustavasti, sujuvasti ja luotettavasti: aina sinun parastasi ajatellen.

Löysitkö jo haaveidesi kodin?