Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritys Oulussa -Kotigalleria LKV

”Yksi elämän suurista päätöksistä on asunnon myynti, jonka kaikissa vaiheissa SKVL:n jäsentoimistot auttavat sinua. Asuntokaupassa alueellinen tuntemus on tärkeää. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyritykset ovat paikallisten markkinoiden parhaita asiantuntijoita, he tuntevat talot ja kulmat.

Suomen Kiinteistönvälittäjien jäsentoimiston tunnistat [A]-logosta, jota saavat käyttää vain SKVL-liittoon kuuluvat jäsenyritykset. SKVL:n verkostoon kuuluu noin 470 paikallista kiinteistön­välitys­toimistoa ja noin 1 600 ammatti­taitoista välittäjää ympäri Suomea”

Lue lisää >>>

Kotigalleria LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.Meillä Kotigallerialla ammattitaito ja kokemus ovat toimintamme peruskivet, johon nojaamme kaikessa tekemisessämme. Paras palvelu ja kaikille suotuisaan lopputulokseen pääseminen ovat päämääriämme, ja niihin pääsemme kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla. Kiinteistönvälitysalalla jo vuonna 1994 aloittanut Esa, 16 vuotta kokemusta kerryttänyt Terhi ja Kotigallerian porukassa vuonna 2014 aloittanut Rauno muodostavat raudanlujan tiimin, jonka saat käyttöösi valitessasi meidät.

Valitse oululainen välittäjä välittämään asuntosi- ota yhteyttä! >>>