Kiinteistönvälitys Oulussa

Myy asunto Oulussa parhaalla palvelulla

Ymmärryksemme Oulun asuntomarkkinoista on vertaansa vailla. Pitkän kokemuksen ja asiantuntijuuden ansiosta tiedämme oikean, realistisen markkinahinnan. Kanssamme voit unohtaa päätähuimaavat välitysprosentit ja epätietoisuuden palkkioista: sen lisäksi, että tiedät mistä maksat, tiedät myös heti, paljonko maksat.

Kotigallerian kanssa lähes kaikki kaupan vaiheet onnistuvat myös digitaalisesti – ja siksi myös turvallisesti. Hinta-arviomme on aina tarkan markkinatuntemuksemme mukainen.

Tärkeät kodit yksilöllisistä yksiöistä omannäköisiin omakotitaloihin vaihtavat omistajaa vaivattomasti valitessasi Kotigallerian. Olemme luotettava, ketterä ja varma kumppani, mutta teemme työtä myös sopiva pilke silmäkulmassa. Kotisi on sinulle tärkeä, ja sinä olet meille tärkeä. Siksi haluamme, että asuntokaupat jättävät mielesi rauhalliseksi – olemme aina ostajan asialla ja myyjän palveluksessa.

Inhimilliset välityspalkkiot

YKSIÖT JA KAKSIOT

2.500 €

SIS. ALV

3H KERROS- JA RIVITALOT

3.000 €

SIS. ALV

4–6 HUONEEN KERROS- JA RIVITALOT

3.500 €

SIS. ALV

PARI- JA OMAKOTITALOT

4.000 €

SIS. ALV

Asiakirjakulut osakkeissa isännöitsijän hinnaston mukaisesti, kiinteistöissä 150 € (sis. alv).

Välityspalkkiomme eivät muutu asuntosi kauppahinnan mukaan, vaan palkkiomme ovat aina kiinteät: koko asunnonmyynnin kokonaisuus ja paras palvelu, ei yllättäviä piilotettuja kuluja! Kotigalleria tarjoaa sinulle tunnetusti asiantuntemustaan – aina inhimillisellä hinnalla.

Muut palkkiot

Olemme apunasi myös muissa kiinteistönvälityksen asiantuntijapalveluissa. Kauppakirjojen laadinta omatoimimyyjille tai kirjallinen hinta-arvio onnistuu ammattilaisiltamme nopeasti!

PalveluOsakehuoneistotKiinteistöt
Kauppakirjojen laadinta490 € sis. alv590 € sis. alv
Arviokirja490 € sis. alv590 € sis. alv
 • Ilmainen asunnon hinta-arvio

  Huomasitko jo ilmaisen hinta-arviomme? Se on nopea ja helppo tapa saada ensikäsitys kotisi arvosta. Digitaalisen hinta-arvion saat helposti ja sähköisesti Teams-videopuhelun avulla!

  Muista, että lopullisen hinnan määrittelyyn tarvitaan aina asiantuntijan arviokäynti, jotta pyynti on lähellä aitoa markkinahintaa. Meiltä saat aina ammattimaisen, realistisen arvion kotisi arvosta!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Löysitkö haaveidesi kodin?

Huomasitko jo haaveidesi kodin? Hienoa! Tee tarjous helposti sähköisesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Mitä mieltä Kotigalleriasta?

Haluamme olla paras mahdollinen yhteistyökumppani, joten palautteesi on meille tärkeää.

Välityspalvelut

Kotikaupat vaivattomasti

Kun myyt sinulle merkityksellisen kodin, on tärkeää, että kokemuksesta jää hyvä mieli! Vankka ammattitaitomme asunnonvälityksessä takaa, että et joudu hukkateille missään vaiheessa – sinun tyytyväisyytesi on meille kunnia-asia. Kauttamme saat kodillesi kattavan diginäkyvyyden, ammattimaiset myyntikuvat sekä kaupantekoprosessin, joka sujuu kuin itsestään.

Asunnon myymisen askeleet

 • 1. Ammattimainen hinta-arvio
  Kotisi myynti lähtee ammattimaisesta hinta-arviosta. Asiantuntemuksemme ja pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme antaa asunnostasi realistisen, toteutuneisiin kauppahintoihin ja välittäjiemme ammattitaitoon perustuvan hinta-arvion, joka on lähellä aitoa markkinahintaa. Näin sekä sinä että asuntosi ostaja olette tyytyväisiä, ja kotisi menee kaupaksi varmasti.

  2. Tapaaminen ja toimeksiantosopimus
  Tapaamme sinut aina itse asiakassuhteen alussa, perinteisesti tai sähköisesti. Aluksi teemme kanssasi toimeksiantosopimuksen. Kanssamme järjestyvät niin Teams-, Zoom- kuin muutkin etäyhteydet helposti ja turvallisesti. Meidän kanssamme sinun ei tarvitse pelätä hämäriä välitysprosentteja, sillä palkkiomme ovat aina kiinteät ja tiedät, mistä maksat ja kuinka paljon.

  3. Asiakirjakulut
  Isännöitsijäntodistus sisältää tärkeitä tietoja taloyhtiön kunnosta, tehdyistä ja tulevista remonteista, tontin omistuksesta ja muusta. Sen hinta määräytyy isännöitsijän hinnaston mukaan. Kiinteistökaupassa Kotigallerian asiakirjakulut ovat aina 100 € (sis. alv).

  4. Markkinoinnin suunnittelu
  Otamme aina toiveesi huomioon asunnon markkinointia suunnitellessamme. Ammattivalokuvaajamme ottaa laadukkaat valokuvat myyntiä varten.

  5. Myynnin valmistelu
  Ammattilainen tekee aina selkeät pohjakuvat asunnosta, ja autamme kaikkien myynnissä tarvittavien tietojen ja asiakirjojen hankkimisessa. Autamme sinua myös täyttämään kattavan perustietokaavakkeen, joka sisältää mm. materiaalitiedot, tehdyt remontit ja asumiskustannukset. Tarkat tiedot helpottavat ostajan päätöksentekoa ja säästävät sinua jälkireklamaatioilta.

  6. Markkinointi
  Kohdeilmoituksessa on aina laadukkaat valokuvat ja perusteelliset tiedot asunnosta, jotta kohde on ostajan mielestä kiinnostava. Asuntosi myynti-ilmoitus on verkkosivumme lisäksi Etuovi.com-asuntopalvelussa. Teemme myös aktiivista somemarkkinointia Facebookissa ja Instagramissa.

  7. Palvelu ja apu
  Annamme käyttöösi luotettavan ja kompaktin, yhteen hiileen puhaltavan tiimimme. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa mahdollisesti eteentulevissa kysymyksissä ja pitävät sinut kartalla myynnin aikana.

  Puhelinpäivystyksemme palvelee sinua joka päivä 9–21. Kerromme sinulle aina kaiken tarvittavan tiedon, mutta kannustamme myös kysymään: olemme täällä sinua varten!

  8. Asuntoesittelyt
  Järjestämme esittelyt toiveidesi mukaisesti joko yksityisnäyttöinä tai yleisesittelyinä. Asiakkailtamme saaman palautteen perusteella panostamme enemmän yksityisnäyttöihin, joissa jokaista asunnosta kiinnostunutta palvellaan yksilöllisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Asuntoesittelyt onnistuvat meiltä myös virtuaalisesti!

  9. Tarjous ja neuvottelut
  Ostajat voivat tehdä ostotarjouksen helposti verkkosivumme kautta. Välitämme kaikki tarjoukset myyjälle ja olemme aktiivisia tarjousneuvotteluissa sekä kaupan ehtojen sopimisessa. Suosittelemme tarvittaessa myös muita palveluita, kuten kunto- ja kosteuskartoituksia tekeviä yrityksiä.

  10. Kaupanteko
  Toimimme yhteistyössä kaikkien pankkiryhmien kanssa. Järjestämme kaupantekotilaisuuden ja laadimme tarvittavat kauppa-asiakirjat (muista myös kauppakirjapalvelumme, jos olet myymässä asuntoasi itse!). Tuomme lisää elämyksellisyyttä asuntokauppaan: asunnon ostaminen on iso päätös ja usein elämän suurin investointi, jota kelpaa hieman juhlistaakin. Kun kaupat on viety tyylikkäästi maaliin, voimme tunnelmoida ja nauttia kahvit kaupan kunniaksi yhteistyökumppanimme De Gamlas Hemin ravintolassa.

  + Emme halua, että jäät yksin kauppojen jälkeenkään. Tarjoamme asiantuntemuksemme ja kaikki neuvomme käyttöösi myös kaupanteon jälkeen, siis täyden kympin palvelua!

Muut palvelut

Ulkopuoliset kauppakirjat

Mikäli olet jo löytänyt asunnollesi ostajan eli tarvitset ammattilaista esimerkiksi kauppakirjojen teossa, olemme vastauksesi! Kotigallerian kanssa saat vauhtia kauppoihin ja tarvittavaa asiantuntija-apua myös myydessäsi itse: pidämme yhteyttä pankkeihin ja olemme muutenkin palveluksessasi kaikin tavoin.

Kauppakirjojen laadinta: osakehuoneistot 490 € sis. alv / kiinteistöt 590 € sis. alv.

Kirjallinen hinta-arvio

Jos tarvitset kirjallisen hinta-arvion esimerkiksi perunkirjoitusta tai ositusta varten, voit kääntyä meidän puoleemme.

Arviokirjan laatiminen: osakehuoneistot 490 € sis. alv / kiinteistöt 590 € sis. alv.

Yhteistyössä

Haluamme taata sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka on enemmän kuin erinomainen. Teemme yhteistyötä monien tahojen kanssa, ja voimme allekirjoittaa myös heidän palveluidensa laadun.

De Gamlas Hem

Liikkuva Kotigalleria palvelee sinua haluamassasi paikassa, mutta yksi upea vaihtoehto on De Gamlas Hem Hotel & Restaurant, historiallinen boutique-hotelli Oulun keskustan tuntumassa. Tässä tunnelmallisessa art nouveau -huvilassa järjestämme esimerkiksi kaupantekotilaisuuksia tai isompia neuvotteluja ja teemme asuntokaupasta elämyksen!

Kaari Photography

Kaari Photography

Asunnon myynnissä kuvat todellakin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Laadukasta asuntokuvausta yli 6 000 kohteen kokemuksella tekee Kaari Photography: edustavat kuvat asunnostasi ovat kirkkain valtti myynnissä, ja siksi luotammekin vain parhaaseen.

Pintaremontointi ja konsulttipalvelut R. Turpeenniemi

Ison yrityksen minimilaskutus remonttiavusta on yleensä yli tuhat euroa. Siksi monet voivat jättää remontin tekemättä kokonaan. Reijo on yrityksensä ainoa työntekijä, mikä tarkoittaa, että hän on nopea, joustava ja takuulla sopivan hintainen vaihtoehto! Yli 30 vuotta pintaremontointia takaa hyvän jäljen. ”

Pystyn arvioimaan tarvitsemasi remontin hinnan pelkän puhelinsoiton perusteella. Jos haluat itse olla paikalla kun teen remonttia, työskentelen mielihyvin arki-iltoina tai viikonloppuisin. Kannattaa soittaa ja kysyä hinta-arvio. Et tule pettymään.”

Casahouse Oy

Kun tarvitset välineen tavarankuljetukseen, esimerkiksi muuttoon Oulussa, pakettiauton vuokraus Casahouse Oy:ltä on helpoin ja nopein vaihtoehto! Laadukkaita pakettiautoja sekä yritys- että yksityisasiakkaille erilaisiin tavarankuljetustarpeisiin: Kotigallerian asiakkaille muuttoauton vuokraus edullisemmin!