Kotigalleria LKV

Asuntokaupan edelläkävijä Oulussa vuodesta 1995

Olitpa myymässä tai ostamassa asuntoa Oulun seudulla, meihin voit luottaa. Olemme aina tehneet työtämme omalla tavallamme uskoen omaan näkemykseemme. Se kumpuaa asuntoa myyvien tai ostavien asiakkaidemme toiveista ja työstä, jota teemme teidän parhaaksenne – tietenkin!

Meillä Kotigallerialla ammattitaito ja kokemus ovat kiinteistönvälityksessä toimintamme peruskivet, johon nojaamme kaikessa tekemisessämme. Paras palvelu ja asuntokaupassa suotuisaan lopputulokseen pääseminen ovat päämääriämme, ja niihin pääsemme kokemuksemme ja asiantuntemuksemme avulla. Kiinteistönvälitysliike Kotigalleria on perustettu vuonna 1995. Tämän vuosikymmenten kokemuksen ja markkinatuntemuksen Oulun seudulta saat käyttöösi valitessasi meidät. Olemme myös Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.

Asuntokauppaa omalla tyylillä

Olemme tehneet tulosta asuntokaupassa omalla tavallamme. Heti yritystoiminnan alussa aloimme panostaa myyntikohteiden yksityisnäyttöihin. Annoimme myös printin mennä – siirryimme sanomalehtimainonnasta verkkoon ennen muita. Ei tule onnistumaan, sanottiin. Todistimme kuitenkin epäilykset vääriksi: ostajat ja myyjät arvostavat tapaamme järjestää yksityisnäyttöjä kiinnostuneille, ja sähköisen markkinoinnin kasvu puhuu puolestaan. Palvelut olemme kuitenkin hinnoitelleet inhimillisesti ja kiinteästi päivästä yksi lähtien: vain laadusta emme tingi koskaan.

Jatkamme alan ja alueemme edelläkävijänä. Nykyään olemme täysin liikkuva toimisto ja satsaamme täysillä sähköisiin palveluihin. Miksi? Digitaalisuus on lyönyt läpi asuntokaupassa, ja kiinteälle toimistolle ei yksinkertaisesti ole tarvetta – toimistomme on aina siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Tapaamme ostajat ja myyjät esimerkiksi yhteistyökumppanimme De Gamlas Hemin tunnelmallisissa puitteissa, ja kaupanteko hoituu nykyään helposti myös etänä, mikä sopii joustavaan tyyliimme.

Nyt haluamme panostaa entistäkin enemmän digipalveluihimme ja tehdä asuntokaupoista helppoja missä ja milloin vain. Jo pitkään tarjouksemme on jätetty kätevästi sähköisesti, ja digitaaliset lomakkeemme esimerkiksi asunnon myyjälle ovat entistäkin näppärämpiä.

Toiminnan ytimessä asiakas – vuodesta 1995

Tärkein työmme on tehdä kaupanteosta asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta ja auttaa sinua sujuvassa kodinvaihdossa. Annamme asiantuntijuutemme käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset, sillä palvelumme ei loppu kauppakirjojen allekirjoitukseen – siitähän matka uudessa kodissasi vasta alkaa!

Tavoitteemme ei ole kasvaminen, vaan sinun asuntokauppojesi sujuminen erinomaisesti. Kaikki mitä teemme, tähtää asiakkaiden palvelemiseen paremmin, joustavammin, kustannustehokkaammin yli 3 000 kaupan jalostamalla ammattitaidolla. Siksi olemme erityisen ylpeitä, että asiakkaidemme tyytyväisyys ja meille antama arvosana on tutkitusti huikea 4,7/5. Tämä merkitsee meille paljon ja antaa potkua arkeen, kiitos!

Kotigallerian väki

Sinua palvelevat

Esa Heikkilä

“Tyytyväiset asiakkaat tekevät päivästä onnistuneen. On hienoa, kun työssä saa olla mahtavien erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä – olen unelma-ammatissani!”

Yrittäjä, LKV, asuntojen arviointi ja myynti
0400 683 208
(08) 322 5500
[email protected]

Rauno Mäkinen

“Tunnen onnistuneeni, kun asiakas saa itselleen juuri sellaisen kodin, mistä on haaveillut. Kun asiakkaalla on kaikki tarpeellinen tieto, un päätöksiäkin helppo tehdä – ajan kanssa!

Myyntineuvottelija, asuntojen arviointi ja myynti
044 5246 311
(08) 322 5500
[email protected]

Heikki Salmi

”Takanani on yli 7000 kuvauskohdetta kaikkinensa. Yli 10 vuoden yhteistyöllä Kotigallerian kanssa arvostan tinkimätöntä toiminnan laatua ja asiakkaan tarpeiden huomioonottamista.”

Valokuvaaja, Kaari Photography
[email protected]

Valtteri Kujala

”Kotigallerian teknisenä kumppanina minusta on hienoa työskennellä kiinteistönvälityksen huippuosaajien kanssa. Haluan auttaa Kotigalleriaa optimoimalla ja automatisoimalla heidän verkkopalveluitaan, jotta aikaa riittää hyvin tärkeään asiakastyöhön. ”

Verkkopalveluiden ylläpito, Valfi
[email protected]

Asiakastarinoita

Sini Karttunen

Sinin mukaan Kotigalleria teki kaupanteosta niin helppoa, että hän saattoi itse olla koko prosessin ajan rauhallisin mielin. Katso videolta, miksi Sini suosittelee Kotigalleriaa.

Jouni Ahola

Jounin mielestä Kotigalleriassa parasta on toimintamalli, jossa sekä ostaja että myyjä tulevat tyytyväisiksi. Katso videolta, miksi Jouni suosittelee Kotigallerian palveluita.

Lisää asiakastarinoita

Ohenojat suosittelevat Kotigalleriaa

Vain puoli tuntia netissä

Ohenojien asunto Ritaharjussa ehti olla myynnissä vain puoli tuntia, kun sille oli jo ostaja. Jos tehokasta välitystä tarvitaan jatkossakin, välittäjän osoite on jo tiedossa.
Sari Kotila ja Reijo Turpeenniemi ovat Kotigallerian asiakkaita

Huolellista työtä alusta loppuun

Länsi-Patelassa, kivenheiton päässä merenrannasta asuvat Sari Kotila, Reijo Turpeenniemi ja Bella-koira. Kotigalleria LKV löysi perheelle unelma-asunnon, jonka ikkunasta pilkistää pala kaunista suomalaista luontoa.

Suosittelijoita

Nyt kun muutto on tehty ja olen asettunut uuteen asuntoon, haluan kiittää teitä hyvin hoidetusta asuntokaupasta. Mitä se hyvin hoitaminen minulle tarkoittaa: sain ystävällistä palvelua, täsmällistä tietoa asioiden etenemisestä ja kaiken hoiditte niin kuin lupasitte. Kuvat asunnosta olivat hyvät, etenkin kuvakooste kesän ajalta oli varmasti ostajalle mukava lisä lumen keskellä. Myös se inhimillisyys, jonka hallitsette kanssakäymisessä oli tärkeää.
Kaisa


Miksi olemme kääntyneet useammin kuin kerran – ja monissa tilanteissa – KotiGallerian asiantuntevan avun puoleen? Palvelun tarjoajasta on muodostunut meille eräänlainen uskottu mies, puhelimen yhteystiedoissakin lukee ”luottomies”. Myyntitilanteissa on ollut tärkeää, että olemme tienneet jo etukäteen välityshinnan. Luotettavan, rehellisen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavan ammattilaisen kanssa yhteydenpito on ollut sujuvaa jo useamman vuosikymmenen ajan. Kiitos vuodesta 1997 alkaen, yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.
Martti ja Päivi


”Kiitos erinomaisesta talomme myyntityöstä. Koko talonmyyntiprosessi on alusta alkaen hoidettu asiantuntevasti ja tehokkaasti. Myynti-ilmoitus ja ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat olleet mahtavaa mainosta. Asiat on hoidettu ajallaan, meitä on tiedotettu hienosti talomyynnin edistymisestä ja kaikkiin kysymyksiimme olemme saaneet aina vastauksen. Olemme myös voineet luottaa siihen, että myös kaikki talomyyntiin liittyvät viralliset asiat hoidetaan asiaankuuluvasti. Olemme olleet todella tyytyväisiä Kotigalleriaan.”
Tiina ja Tapio Savén


”Me molemmat olemme olleet palveluammatissa noin 30 vuotta. Voimme tätäkin silmällä pitäen antaa Kotigallerialle palautteen myyntityöstä. Mukavuus ja kuuntelutaito eli läsnäolo oli aitoa. Se oli tärkeintä, mitä asunnonvälitysyritykseltä halusimme: ammattimaisuus suhteessa meihin, esittelyihin ja ostaviin asiakkaisiin.

Kotigallerian ammattimaisuus tuli esille jo tehdessämme välityssopimusta, jossa he ottivat esille kaikki asiat, mitä kohteemme myyminen pitää sisällään. Myyntiesittelyiden jälkeen soitto meille ja asioiden läpikäyminen toi varmuutta Kotigallerian toimintaa kohtaan. Suosittelemme Kotigalleriaa, mikäli haluatte oman kotinne myydä. Kiitos pojat teille ja erityiskiitokset Sepolle ja Raunolle, joiden kanssa olimme tekemisissä. Olette aitoja ’äijiä’.”
Harry ja Paula Helakorpi


”Kotigallerialla homma toimi alusta loppuun saakka. Pyysimme Kotigallerian välittäjän arviointikäynnille omakotitaloomme, ja jo heti ensimmäisten minuuttien aikana välittäjä vakuutti meidät. Laitoimme talon myyntiin Kotigallerian kautta, ja ilmoitus tuli kotisivuille perjantaina. Olimme sopineet sunnuntaille näytön, mutta meitä epäilytti, onko aika liian lyhyt ja tuleeko näyttöön ketään. Välittäjä vakuutti, että näyttö kannattaa pitää, vaikka asunto on ollut myynnissä vasta pari päivää. Näyttö menikin mallikkaasti, ja talosta sovittiin kaupat sen perusteella – eipä tarvinnut asuntoa siivoilla monta sunnuntaita varten.

Meillä kävi välittäjiä useista yrityksistä, mutta se, miksi Kotigalleria valittiin, oli luottamuksen syntyminen välittömästi. Toki myös hinta oli hyvin kohtuullinen. Kotigallerian välittäjä oli mielestämme rehellinen ja avoin koko myyntiprosessin ajan. Pystyimme luottamaan siihen, että hänellä homma toimii. Meidän ei tarvinnut murehtia talon myynnistä, koska myyminen hoidettiin puolestamme.”
Tiina Ahola ja Jukka Tuomela


”Asioiminen Kotigallerian kanssa oli mutkatonta ja selkeää. Ensiasunnon myyjinä meillä oli monia kysymyksiä asunnon myynnistä. Niihin kaikkiin vastattiin, ja asunnon myymiseen liittyvistä asioista kerrottiin yksityiskohtaisesti. Saimme myytyä asuntomme nopeasti – toiminnan kehittämiseen ei siis tullut lisättävää.”
Kaisa ja Aki Katajisto


”Media pauhasi taantumaa – eipä tarvinnut miettiä kenelle soittaa, kun asunnon myyntiä mietittiin. Yhteistyötä oli tehty jo aiemminkin: soitto Kotigalleriaan, ja siitä se sitten lähti. Esittelypyynnöt tulivat hyvissä ajoin, ja esittelyt hoituivat ammattitaidolla. Meidän ei tarvinnut huolehtia kuin itsemme pois siksi ajaksi. Pystyimme keskittymään uuden kodin etsimiseen.

Välillä aivan hirvitti, kun uutta kotia ei tahtonut löytyä ja kodistamme tuli tarjouksia. Sitten kaikki vain loksahti. Asunto myytiin, ja me löysimme samaan aikaan uuden kodin. Suuri kiitos koko Kotigallerian väelle hyvästä yhteistyöstä. Palvelu tosiaankin on hintansa veroinen. Nyt on nyssykät ja laatikot kannettu ja uusi koti laitettu.”
Teija ja Jari Malmi


”Olimme etsimässä uutta kotia ja samaan aikaan pohdimme oman asuntomme myyntiä. Erään asunnon esittelyssä tapasimme Kotigallerian välittäjän. Hänen kanssaan oli helppo ja miellyttävä keskustella. Myös hänen tapansa esitellä asuntoa miellytti. Kun oman asunnon myynti vihdoin tuli ajankohtaiseksi, halusimme Kotigallerian välittäjäksi.

Välityssopimuksen tekeminen oli mutkatonta. Kotigallerian välityspalkkio on selkeä, eikä päälle tule mitään lisäkuluja tai muita yllättäviä menoja. Lisäksi Kotigallerian hinnoittelu on selvästi keskitasoa edullisempaa. Sopimusehdot olivat selkeät ja helpot ymmärtää. Välittäjä otti asunnosta laadukkaat kuvat, ja asunto oli pian myynnissä.

Kaupat syntyivät nopeasti. Olimme myös samalla löytäneet kiinnostavan kohteen uudeksi kodiksi. Kun neuvottelut uuden asunnon ostosta olivat jo varsin pitkällä, näkemyserot ketjuttuneen kaupan yksityiskohdista muodostuivat suureksi ongelmaksi. Meitä alkoi jo huolettaa, että kaupat eivät onnistu lainkaan. Välittäjä kuitenkin pystyi rauhoittamaan tilanteen ja sai myös meidän uuden asuntomme kaupat onnistumaan. Kotigallerian toiminnasta jäi pelkästään hyvää sanottavaa. Uutta asuntoa etsiessä tapasimme useita välittäjiä, ja uskon, että onnistuimme valitsemaan oman asuntomme myyntiin yhden parhaista.”
Mikko & Tiia Kumpula


”Lähdin ostamaan Kotigallerian kautta asuntoa, koska heillä oli hyvin kattava valikoima hakemiani asuntoja myynnissä. Alusta asti yhteistyö sujui loistavasti ja mutkattomasti. Eniten välittäjissä arvostan ystävällisyyttä ja rehellisyyttä kaikissa asioissa. Kotigallerian henkilökunnasta näkyy ja kuuluu, että he tekevät työtä jota rakastavat – he ovat asuntokaupan ammattilaisia. Siksi voin täysin luottaa Kotigallerian asuntoni myynnissä. Asiakaspalvelu on Kotigallerialla parasta laatua. Suosittelen!”
Saila Karhu


”Kävin katsomassa asuntoa kolme kertaa. Esittelyajat järjestyivät nopeasti minulle sopiviin aikoihin. Esittelijä oli erittäin ihmisläheinen, ja hänen kanssaan oli helppo jutella asuntoon liittyvistä asioista. Tunnelma ei tosiaankaan ollut jäykkä.

Esittelyt olivat asiantuntevia, ja aina löytyi dokumentti asuntoon liittyvistä asioista. Tarjouksia jättäessäni Kotigallerian välittäjällä oli kyllä pitkä pinna: hän ei luovuttanut missään välissä, vaikka hintaa väännettiin tovi. Hän myös piti minut ajan tasalla siitä, missä milloinkin mentiin. Kaikin puolin asunnon ostosta jäi hyvä mieli. Pankkireissut ja kaupanteot oli hoidettu hyvin.”
Maija Korpela


”Laitoimme asuntomme myyntiin Kotigallerian kautta edullisen ja kiinteän välityspalkkion perusteella. Jo arviointikäynnin yhteydessä huomasimme, että Kotigallerian toiminta oli tehokasta, asiantuntevaa ja rehellistä. Hinta-arvio osui mainiosti kohdalleen, ja asuntomme myytiin viikossa toivomallamme hinnalla. Iloisen ja rempseän kiinteistövälittäjämme välityksellä löysimme vielä uudenkin asuntomme. Asunnon myynti ja osto sujuivat uskomattoman vaivattomasti. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa, suosittelemme lämpimästi Kotigalleriaa!”
Mikko ja Hannele Savela


”Välityspalvelun hinta-laatu-suhde on kohdallaan – kaikki tarvittavat palvelut saa huokealla hinnalla. Välittäjän tavoittaa helposti ja yhteydenpito on sujuvaa. Palveluasenne kohdallaan.”
Tiina Backman


Olemme myyneet Kotigallerian kautta kolme omakotitaloa. Joka kerralla talot ovat menneet alle kahdessa viikossa kaupaksi. Hinta on ollut aina kerralla kohdillaan, ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä.
Arvostamme yksityisesittelyitä: näin paikalla käy vain oikeasti kiinnostuneet, ja asunto on siisti myös esittelyn jälkeen. Kotigallerian väki hoitaa esittelyn ja välityksen ammattitaidolla. Lisäksi palkkiot ovat sopivat. Suosittelemme lämpimästi!”
Heli ja Tapio Kahelin


”Olen käyttänyt Kotigalleriaa usein asuntokauppoihin hyvällä menestyksellä. Palvelu ja osaaminen yhdistettynä edullisiin palkkioihin on houkutteleva vaihtoehto kenelle tahansa.”
Mika Törmänen


”Rehtiä ja suoraselkäistä kiinteistövälitystä ja vieläpä mahtava henkilökunta, kohtuuhintainen palkkio, mitäpä muuta voi vaatia.”
Esa Liikanen